Határozott mellszobor

A tiszta és telt mellek módjai

Egy szép mellszobor minden nő számára elérhető. A megfelelő ápolókezeléseknek és a melltartó megfelelő kiválasztásának köszönhetően lehet csábító, szilárd és egészséges.

Önvizsgálat vagy egy kis gondoskodás

Egy gyönyörű mellszobor egy egészséges mellszobor, ezért a napi rutinnak meg kell néznie, érintenie és megvizsgálnia a mellét. A mell és a szemölcsökben bekövetkező változások könnyebben láthatók, ha a tesztet a hónap egy napján hajtják végre. A menstruációs nők legjobb ideje a ciklus végét követő 6 és 10 nap közötti időszakra eső időszak vége. Ez azért fontos, mert a mell ebben a rövid idő alatt puha és ugyanakkor kevésbé érzékeny az érintésre. Olyan nők esetén, akik a menopauza folyamatban vannak, és azok, akik átesettek, a nap választása nem számít – lehet, hogy bármely nap a hónapban. A mellvizsgálat olyan tevékenység, amelyet egyik nő sem szabad elhanyagolni. Ennek köszönhetően korai felismerhető a rákos változások. Csak néhány percet vesz igénybe, hogy megnézze, minden rendben van-e, és a mellek biztonságban és egészségesek-e. A legfontosabb szempontok a bőr megjelenése, a mell formája, valamint a szemölcsök állapota (folyadékot adnak) és az érintés során kimutatható változások, pl. Természetellenes megvastagodás. Minden kétséget fel kell venni az orvosával. Ne feledkezzünk meg a mammográfiáról és az ultrahangról, valamint a nőgyógyász rendszeres látogatásáról.

Mi teszi a mellbimbó kinézetesebb és teljesebb is a masszázs. A körülötte lévő bőr nem szereti a forró vizet, mert elpusztítja a védő lipidréteget. Ezért szereti a váltakozó hideg és meleg masszázst egy vízfolyással. A zuhanyzó gombjának a mellkasra történő irányításával nyolc számjegyű mozdulatot készíthet, amely mindkét mellre kiterjed. Akkor érdemes masszírozni hidratáló kozmetikumok körkörös mozdulatokkal, pl. Mandulaolaj, arganolaj, búzacsíra, fekete kömény, görögszéna, makadámia, kókuszolaj vagy olívaolaj. Mi többet tehetsz egy gyönyörű mellszoborért? A masszázs durva frotte kesztyűvel vagy szivaccsal egyértelműen javíthatja mellek állapotát, ha egyidejűleg balzsamot vagy olívaolajat használ.

Peeling és maszkok – teljes gázzal

A bőr hidratáló napi gondoskodása szép megjelenést kölcsönöz. Mivel ez a bőr finom és vékony, és könnyen szárítható, a krém alkalmas a többek között: borostyánkivonat, tengeri algák, lófaragó kivonat és zöld tea, hogy meggyorsítsa a regenerációt és feszesedést a bőr és a B-vitaminok, az A, C és E vitamint, valamint a kakaóvaj és a hialuronsav hidratáló hatását.

A rugalmasabb és hidratáló kezeléseken kívül a peeling is a mellszobor bőrére fenntartott kezelés. A legjobb eredményeket házi keverékkel, pl. Ananász vagy körte lehet elérni. A halott bőr hámlását követően mindig érdemes egy tápláló maszkot alkalmazni, amely a bőrt hidratálja és táplálja. Vannak maszkok, például méz, olívaolaj vagy krém.

Táplálkozás és gyakorlatok a gyönyörű melleknek

Sok, még a szilárd bőr az étkezési módtól függ. Mi a legfontosabb a melleknél? Mindenekelőtt üdvözöljük a B csoportot, amely megtalálható a tejtermékekben és a teljes kiőrlésű gabonákban. Más vitaminok, amelyeket nem szabad elfelejteni, az A, E és C, amelyek védik a szabad gyököket, lassítják a bőr öregedési folyamatát. Természetesen a legegyszerűbb megtalálni őket gyümölcsökben és zöldségekben. Különösen fontos zöldség olyan sárgarépa, amely bétakarotint biztosít. A megfelelő hidratáció segít a bőr megjelenésének javításában. Érdemes felidézni, hogy hirtelen súlycsökkenés vagy fáradtság rosszul működik, ami sztringeket és feszességvesztést okoz.

Milyen étrendet adna neked a megfelelő testmozgás nélkül? A fizikai aktivitás szerepe az emberi életben felbecsülhetetlen. Emellett a mozgás és a szilárd mellek vágya is kapcsolódik a testmozgáshoz. Az alapja itt a push-up és az úszás, valamint a súlyzók felemelése is. A mellkasi izmok erősítése az első lépés. Azonban a megfelelő, függőleges testtartás nagy hatással van a megjelenésére.

Tudja a méretét, vagy hogyan válasszon egy melltartót?

A Stanik az egyik legfontosabb dolog egy női ruhásszekrényben, ezért választása olyan fontos. A megfelelően megválasztott csésze és az illeszkedő kerület miatt a mellek képesek bemutatkozni és nagyszerűen érezni magukat, ami javítja a nő jólétét, kényelmét és önbizalmát. Helytelenül választott melltartó esztétikai problémákat okozhat: túl kicsi lesz a fogak összenyomódása és deformálódása, míg a túl nagy torzítja őket a mellkas helytelen fenntartásával.

A melltartó egyik alapvető paramétere a kerülete. A mellek alatt mért mérőszalaggal közvetlenül a mellekbe helyezve kell választ adni, milyen méretűek lesznek tökéletesek a mellek támogatásához. Mérésekor hagyja el a levegőt a tüdőből, és húzza meg a csészét úgy, hogy tisztán tapadjon a bőrre, de ne elég ahhoz, hogy megnehezítse a lélegzést vagy fájdalmat okozzon. Rendszerint az eredményt le kell kerekíteni, például amikor a kerületi mérőeszköz 77 cm-es, az eredményt alábecsülik 75-re. Miért ez a gyakorlat? Nos, mindenkinek, még egy kiváló minőségű melltartó is, megnyúlik.

A megfelelő áramkör egy dolog, de hogyan kell kiválasztani a tálat? A mérést el kell kezdeni azzal, hogy a vonalzót vízszintesen a szemölcsök magasságába helyezzük. A mérőszalag lazán támogatja a mellet. Ebben az esetben az eredmény olvasható, helyes, nem szabad alábecsülni vagy túlértékelni. Amikor próbálsz egy melltartót, hajlítsa le, majd rögzítse a leglágyosabb horoghoz.

A szabály az egyik: ha a kerületet nagyobbra cseréli, a csésze csökken. Ez a szabály mindkét módon működik, azaz ha a választás egy keskenyebb körzetre esik, akkor ez a döntés szükséges lesz a nagyobb pohár eléréséhez.

Hogyan válasszunk egy melltartót

A módja annak, hogy a melltartó tökéletes legyen a melleknek, van néhány. Az első mutató a melltartó hátsó része, amely vízszintesen fekszik, azaz ne mozogjon vagy mozogjon rajta. Majd nézd meg az elsőt, ha a mellek enyhén emelkednek. A hevederek beállítása nem jó megoldás, mert elsősorban a melltartó kerületét kell javítani. A hevederek nem tudnak bejutni a karjába, az emlő súlya a mellszobor alatti peremén nyugszik. A következő lépés annak ellenőrzése, hogy a mellek teljesen a csészékben vannak-e. Bizonyosságot nyerhetünk, amikor a hónalj területét nézzük – ha nem alakulnak ki kis ráncok, a csésze elég nagy. Ha azonban a pohár ráncosodik vagy összehajt, ahelyett, hogy simán körülveszi a melleket, túl laza, és kisebbet kell elérnie. Ezután a figyelemnek a csontozásra és a hazugságra kell összpontosítania. Optimális, ha simán illeszkednek a mellkasra, és nem tapadnak át a mellre semmilyen helyen. A mellszobor alatt kell lennie, és az oldalról úgy kell kialakítani magukat, mintha a hónalj közepén lennének. Ennek az elrendezésnek köszönhetően nem tudnak kalapálni és a mellre támaszkodni. Az utolsó lépés az, hogy hirtelen mozog a már beállított és gombos melltartó, amely lehetővé teszi, hogy győződjön meg a megfelelő méret. Ha a melltartó a helyén marad a lejtőn, a test visszafordulása vagy csavarodása, és a mellek nem csúsznak el, a melltartót valószínűleg megfelelően megválasztják.

A „hogyan válasszunk melltartót” kérdést sok nő kérdezi. A megfelelően kiválasztott fehérnemű képes a jólétet és a kényelmet javítani, és biztonságot nyújt. Mind ez, mind a gondos kezelések rendszeres lefolytatása, valamint a megfelelő étrend és testmozgás gondoskodása lehetővé teszi, hogy teljes, formás és szép melleket élvezhessen.