Fogyókúra

Az egészséges fogyás szabályai

Sok ember, különösen akkor, amikor a nyáron jön, fogyni kezd. Kiderült azonban, hogy ez nem olyan egyszerű, és látványos hatások után véget restriktív étrendet, mivel a legtöbb vissza korábbi jelentőségét, ha nem annak növekedését. Tehát mi a leggyakoribb hiba a fogyás során? Mit tegyünk, hogy elkerüljük a yo-yo effektust?

A fogyás leggyakoribb hibái – mit ne tegyél?

El kell kezdened azzal a ténnyel, hogy a táplálkozás egyszerűen egy étkezési mód, és helytelenül társul a karcsúsító folyamathoz. Természetesen a racionális étrend súlycsökkenéshez vezethet, ha korábban táplálkozási hibákat okozott. A súlycsökkenés felszámolásával gyakran eltávolítják az étrend egyes összetevőit. Eközben mind a fehérje, a zsírok, mind a szénhidrátok számára biztosítani kell a szervezetet. Természetesen nem lehet elfelejteni a vitaminokat, makro- és mikroelemeket. Természetesen el kell távolítanod a teljesen káros anyagokat, vagy legalább csökkenteni kell a fogyasztást. A fehérjék, zsírok vagy szénhidrátok teljes eltávolításán túlmenően a leggyakoribb hiba az, hogy túl kevés kilokalóriát biztosítanak a szervezetben. Ez jelentős anyagcsere-és zsírraktározást eredményez. Még akkor is, ha kezdetben fogyni vesztett vizet és izomtömeget a szervezetből, egy bizonyos ponton a súly válik, mert a szervezet védi magát az éhezés ellen. Lassú anyagcsere ellenére véges korlátozó fogyókúra valahogy menteni a szervezet, hogy fogyaszt azonos növekedése ellenére kalóriabevitel. Ez yo-yo hatáshoz vezet. Egy másik hiba az étkezési rostfogyasztás visszaélése, valamint más olyan anyagok, amelyek a bél perisztaltikáját stimulálják. Ez vezet a teljes anyagcsere szabályozási zavar és krónikus székrekedés és hasmenés, és a veszteség a test víz és hiányos vitaminok, különösen a-vitamin és B12-vitamin, amely ebben az esetben a széklettel.

TúlsúlyEgészséges fogyás – használja a dietetikus szolgáltatásokat, vagy kövesse az alapvető szabályokat

A kilokalóriák iránti keresletet a BMI és az életmód alapján számítják ki a megfelelő konverziós tényező alkalmazásával. Az életkorot is figyelembe veszik. Táplálkozási meghatározásakor diéta is ellenőrzi a test vagy a víz mennyisége, a zsír és az izomtömeg a szervezetben. Ezen az alapon, valamint az alapvető kutatási eredményeket, pl. Ami ételallergia étrend képes megállapítani, milyen lesz megfelelő személyt. Ha szenved ételallergia, vagy bármilyen krónikus betegség látogatás egy dietetikus, ha szeretne megszabadulni a felesleges súly sőt szükséges. Az egészséges emberek azonban az alapvető szabályokat követve független étrendet kipróbálhatnak. Ezek közül a legfontosabbak gyakrabban fogyasztanak, de kevesebbet. Gyakran inkább élvezzük, hogy teljes legyen, korlátozva az étkezések számát. Ez egy egyszerű módszer a zsírok és a felesleges víz tárolására a rossz étkezési szokások révén. A legjobb, ha naponta ötször eszel. A zöldségeket és a gyümölcsöket minden étkezéssel meg kell enni, napi 5 alkalommal. Ne fogyasszon többet egy adag húsból naponta. Keverjük össze a húst zsír nélkül vagy főzzük le a lehető leggyakrabban. Minden étkezés kell biztosítani egy részét fehérje, összetett szénhidrátok, és naponta kétszer kell hozzáadni étkezések növényi zsírokat, előnyösen saláták. Mint mindenki tudja, hogy a legkevésbé fogyasztanak egyszerű cukrok, amelyek felelősek a hirtelen kitörő éhség, mert az első oka tört inzulint a vérben, majd egy gyors csökkenése és a hirtelen éhség. Ez jó, hogy tartalmazza az étrendben a halak, amelyek gazdag forrása az omega-3, például. Lazac, makréla és tonhal. Ezzel szemben, teljesen ki kell zárni a zsíros tartalmazó élelmiszerek transz zsírok, amelyek egy egyszerű módja annak, hogy az érelmeszesedés. Ennek alapja az a reggeli, mert reggel felébred az anyagcserét, és nem eszik túl későn, és nem nassolás éjjel. Persze, meg kell inni egy csomó vizet, ami eltávolítja a méreganyagokat organizmu- kb. 1, 5 – 2 liter, és még nyáron is. Azt is meg kell elegendő alvás azért van, mert a gazdaság zavarja hormon is vezet anyagcsere-betegségek és a súlygyarapodás. Ezek az alapvető szabályok, amelyeket meg kell tudni.

Égető kalória vagy súlycsökkentés

Vannak olyan módok, amelyek gyorsabban égnek. Mindazonáltal nem szabad túlzásba vinni. Érdemes meginni egy csésze cukor nélkül naponta. Akkor segítse a joghurt, amely tartalmaz élő baktériumokat, és jótékony hatással van a bél perisztaltika, és a gyümölcsök és zöldségek a rostos tápanyagforrást, de lehet, hogy nem fogyasztanak több, mint ajánlott, azaz nem több, mint 30 g. A komponens mennyisége a mindenkori termékek megtalálhatók a kalóriatáblákon és a címkéken. Dietetikusokkal is konzultálhat. A kalóriaégetés természetesen a fizikai aktivitást is támogatja. Érdemes naponta legalább 40 percet tölteni rajta. Nem kell intenzív gyakorlatokat végezni, séta vagy nordic walking, vagy akár egy közönséges séta. Ha azonban a racionális étrendet jelentősen le szeretnél veszíteni, akkor aerob testmozgást kell alkalmazni. A kerékpározás és az úszás jó példák.

Az egészséges és racionális táplálkozás a kulcs a karcsú alakhoz. Ezért érdemes követni a fenti szabályokat.