FlyBra vélemények

FlyBra – vélemények, hatások, működik

Nem olyan régen panaszkodtam annyira a mellemről, és talán még inkább, hogy nem tudtam illeszkedni a melltartóhoz. Senki sem alkalmas nekem. Nem is tudod elképzelni, hogyan bosszantana meg engem. Az üzletekben és az interneten kerestem, de semmi sem igazán felelt meg az elvárásaimnak. Egy nap a barátom ajánlott egy FlyBra melltartót. Megmutatta, hol lehet megvásárolni az interneten. Úgy döntöttem, hogy megvásárolom, mert a képek elég érdekesek voltak, és a vélemények biztatóak voltak.

FlyBra előnyei

FlyBra ára

A FlyBra melltartó a mellek tökéletes formáját kínálja kényelmetlen elemek nélkül. Érdekes, hogy a ruházat alatt meglehetősen láthatatlan, és hatékonyan felemeli a mellszobor, ami hasadást okoz. A FlyBra anatómiailag helyes szilikon csészék, amelyek nagyon jól emelik és támogatják a melleket. Ez a melltartó olyan blúzokhoz és ruhákhoz használható, amelyeknek hátsó része van, valamint mély hasítással. A melltartót viselve szinte elfelejtettem, milyen nehézkes pántok és kemény alátétek vannak. A legjobb az, hogy egyáltalán nem korlátozza a mozgásaimat. A testben lévő melltartó teljesen ruhát viselhet. Csésze csak 0,3 mm. Ennek eredményeként gyakorlatilag láthatatlanok. A melltartó nagy előnye, hogy a melleket nagyon jól támogatja a bőr károsítása nélkül. Meglepő számomra, hogy a FlyBra univerzális méretű. A mell minden méretéhez és alakjához illik. Bár a melltartó olyan vékony, 1-2 méretben növeli a melleket. A kívánt formát adja a mellének. Ezenkívül minden hiányosságot lefed. A FlyBra melltartó másik előnye, hogy orvosi szilikonból készült. Nem okoz allergiás reakciókat, biztonságos. A melltartó többszörös használatra készült. Csak mossa le meleg vízben és szappannal. Meg kell szárítani anélkül, hogy lógnának a napban. A túlzott száradás elkerülése érdekében csak fedje le a csészéket védőfóliával. Örülök ennek a melltartónak. Sokszor segített nekem jó stílusban bemutatni magam.

FlyBra vélemények

A FlyBra melltartónak több pozitív véleménye van. Beszélem a világ számos nőjére is. A nők a fórumokon azt írják, hogy a melltartó rendkívül kényelmes és nagyon vékony. Bármilyen ruhával viselhetik őket, és mindig jól érezhetik magukat. Megemlítik, hogy még a könnyű blúzokkal vagy csipkével kombinálva ez a melltartó nem látható, vagy legalábbis nem nyilvánvaló. Egyesek hangsúlyozzák, hogy tökéletes alkalmakra. Sokan szeretik azt a tényt, hogy a FlyBra melltartó felemeli a melleit, így úgy néz ki, mint a fiatalok. Nekem van egy ilyen melltartóm, de tervezek egy újabbat. Ez tényleg nagyszerű. Ez több alkalommal és minden nap működik. Van valami, amit kerestem más melltartókban is, a hevederek nélkül is. Csak ez találkozott minden elvárásaimmal.

FlyBra ára

Melltartó FlyBra jó áron. Vettem drágább, és nem volt ugyanolyan hatása, mint ebben az esetben. Néha elérheti a promóciót, ezért érdemes tudni, hogy mi és hogyan. Úgy gondolom azonban, hogy a valóságban a költségek nem olyan fontosak, mint a modern fehérneműnek köszönhető hatások. Sok nő írja, hogy az ár rendben van, elfogadhatja. Minden jel arra utal, hogy a FlyBra melltartó valójában nem drága.

FlyBra működik

összegzés

Véleményem szerint a FlyBra melltartó a legjobb fehérnemű, amellyel előállhat. Még azt sem gondolnám, hogy olyan kényelmes és praktikus lenne. A fotó jó benyomást kelt, de végül egy fénykép. Kicsit rosszabb hatást vártam élőben, de még jobb. Ezt az alsóneműt gyakorlatilag az első használat után találtam meg, amikor egy strapless ruhába tettem. 100% -ban működött. Ön is keres egy melltartót, amely minden alkalomra illeszkedik, bármilyen ruhához és a mellének alakjához? Szívesen ajánlom a FlyBra melltartót! Ellenőrizze magát, hogy mennyit tehet az Ön számára, és milyen hatásokat várhat belőle.