Gyakori fájdalom

Gyakori fájdalom – a leggyakoribb ok

Helytelen testtartás, nehézkes és hosszú tartózkodás egy pozícióban, főleg ülve, azt eredményezi, hogy a fájdalom a gerinc és a kialakulását gyulladás. Ha arthritis porckorong is el tudjuk érni, nagyon kellemetlen betegség formájában erős, kującego fájdalom sugárzik, hogy végig az ágyéki-keresztcsonti, a fenék, a csípő, a comb hátsó részét a lábát, amíg a lábát. A fájdalom megbénítja az izmokat, és megnehezíti vagy lehetetlenné teszi a járást. Ez a sciatica rövid jellemzõje.

Sciatica – akut gerincvelő

Ülőideg károsodás következtében csökkenő lemez, vagy a fokozott fizikai aktivitás. Az emberek, akik soha nem gyakorolta, és hirtelen kezdődik intenzív maratont elítélik nemcsak arthritis a térd, hanem a csigolyák. Minden tevékenységet úgy kell végrehajtani, hogy a fej és a túlzott alkoholfogyasztást, a hirtelen és nagyon nagy terhelés a gerinc befolyásolja a domború körök és a kialakulását gyulladás.

Hogyan védekezhetünk az iszlám ellen?

Annak érdekében, hogy ne okozzon akut arthritis az alsó gerinc sérv Ezért el kell kerülni a hirtelen mozdulatokat, hirtelen természetellenes ébredés és a változás pozíciókat. Ne terhelje túl túl nehéz zsákokat vagy hátizsákokat. Ha a munka, ülő helyzetben, meg kell, hogy rendszeresen egy rövid szünetet, és még némi nyújtó gyakorlatokat. A spasticitás szintén terhelés a gerincen, ami degeneratív változásokat okoz az ízületekben. Meg kell tehát vigyázni, hogy ne extra ballaszt neki, és abban az esetben a fogyókúra nem vonatkozik drákói testmozgás és fokozatosan és legjobb irányítása alatt a szakmai növeli a terheket. Ezen kívül meg kell enni is, és biztosítja a szervezet minden szükséges tápanyagot, vitamint és makro és mikroelemek. Az alvás minősége szintén nagyon fontos. Széles körben ismert, hogy alszik egy puha matrac túl egészségtelen a gerinc. Biztosítania kell neki aludni, mint a legtöbb egyenes testtartás, a legjobb aludni, amennyire csak lehetséges a sík és a hátán. Természetesen az is ismert, hogy alvás közben gyakran változó testhelyzet, ezért fontos, hogy válassza ki a megfelelő matrac.

Ha degeneratív fájdalmaktól szenvedünk, akkor feladjuk a fizikai aktivitást?

Koruktól függetlenül a gyulladás megszüntetése után normál aktivitást kell végezni. Érdemes sportolni. A jó választás az idősebb emberek ízületének megerősítésére nordic walking. A kollagén természetes veszteségét csak a fizikai aktivitás és a megfelelően kiegyensúlyozott étrend kompenzálja. Érdemes kerékpározni és úszni, mivel jó hatással van az izmokra és az ízületekre. Persze, ha még nem volt, hogy fizikailag aktívak nem indul el a kerékpározás és úszás maratont. Mielőtt bármilyen fizikai tevékenység, nem lehet elfelejteni a bemelegítés, hiszen megvéd minket a további problémákat az izmok és az ízületek, amelyek zakwasami és a gyulladást.