Visszér

Gyakorlatok lábszárfekélyekhez

A hasnyálmirigyek az egyik leggyakoribb betegség, melyet a negyvenes emberek szenvednek. A formációra való hajlam nyilvánvalóan genetikai, bár a megfelelő profilaxis és az életmód nem engedi meg előfordulását. Hogyan lehet megakadályozni a hasnyálmirigy-vénákat, és amikor megjelenik – hogyan lehet eltávolítani a hasnyálmirigyeket – ezek a legfontosabbak ebben a betegségben?

A varikózis kialakulása

A vénás erek a genetikai állapotok következtében keletkeznek, de egy kicsit aktív életmód is, ami a szelepekkel kapcsolatos problémákat okoz. Nem szivattyúzza a vérüket az ereiben. A növekvő vérnyomás okozza, hogy növekvő erőt fejt ki a vemeteinek falán a bővülő lábaknál. Nem térnek vissza az eredeti formájukhoz, és a vékony, feszes bőrön láthatóak, kék, csavart vonalak.

Vérsebészet típusai

A fentebb ismertetett varikózus vénák az ún az elsődleges varikózus vénák, amelyek a stagnálás következtében hatékony mélyvénás szelepekkel jönnek létre. A terhességet, a székrekedést, a súlyemelést vagy a sok órányi állást igénylő munkát azok okozzák.

Másrészről, a varikózis ereket mélyvénás elzáródás okozza, ami növeli a véráramlást a felszíni vénákban. Ezek a trombózis története, a mélyvénák szelepének károsodása vagy a szúrás.

A visszeres vénás betegséget megelőző tünetek

Gyakran elhanyagoljuk a varikózis első tüneteit, ugyanakkor az ún przedżylakowym időszak, amely feltárja az érzést nehéz láb és fáradt duzzanat a bokán is megakadályozza őket a változó szokásaikat. Vénás erek jelennek meg a lábakon, és a fájdalmas fájdalmat a vénás claudication határozza meg. A bõr felett a bõr nagyon kemény, és az alsó lábakon a sebezhetõ sebek láthatók.

Anti-varicose profilaxis

Végrehajtása során a szakma, amelyben a sok állás vagy ülés, és tudni kell a jelenlétét visszér a család, mi gondoskodunk a megfelelő életmód, hogy megakadályozzák annak fejlődését:

  • gyakori álláshely-változások a munka során;
  • a túlsúly csökkentése;
  • a feszes zoknit, térdig érő harisnyát vagy szűk öltözetet viselő harisnyát;
  • séta kényelmes cipőben, magas sarkú;
  • rostokban és C-vitaminban gazdag étrend használata;
  • a dohányzás csökkentése vagy felhagyása és alkoholfogyasztás.

Varicose veins kezelés

Attól függően, hogy a diagnózis és a típusát visszerek, az eljárás egy betegség kezelésére lehet konzervatív, beleértve a gyakori többi pedig a lábak felfelé és kopás speciális forgósorompók, és a farmakológiai gyógyszereket venni, amikor a tömítő edényben.

A varikózis eltávolítására szolgáló módszerek a következők:

  • sztrippelés – a Babcock módszer, amely során a fő vénát eltávolítják, és az ágakat, amelyek elhagyják – hátulján a számos bemetszés után kialakult hegek;
  • minifokektómia – Miller és Varady módszere – a vénás törzs eltávolítását kis szakaszokon;
  • cryostripping – La Piverte’a módszer lényege, hogy bevezesse a vénák a tapintó Hűtött dinitrogén-oxid élt, amit ragaszkodik hozzá, és apránként ki van húzva;
  • szkleroterápia – nem sebészeti módszer a hasi vénák kezelésére, a vénába való befecskendezésével, amely a falak olvadását okozza.

Az EVLT visszeres vénák eltávolításának nem invazív és fájdalommentes módszereit az utóbbi években egyre gyakrabban választják ki a betegek.