Horkolás

Horkolás – okok, kezelés

A horkolás van valami, hogy sok ember nem társítani a betegség, illetve a súlyos egészségügyi problémák, hanem inkább csak a problémák alvás – mind a személy, aki horkol, és a környezetet. Felismerték, hogy a lakosság 10% -a horkol, ebből 80% férfi. Az orvosok szerint a legtöbb ember, akik horkolnak, úgy csinálnak úgynevezett élettani módon, hogy nem káros az egészségre. Komoly probléma, de ez lehet az emberek számára, akik tartózkodnak ugyanabban a szobában, aki horkol, mivel a becslések szerint az intenzitás hang jön ki a szájából, aki horkol olyan magas, mint 90 decibel.

Mi okozza a horkolást?

Bár sokan küzdenek ezzel a betegséggel, kevesen gondolkodnak azon, mi az oka. Ez azonban nem tekinthető betegségnek, hanem csak azért, mert a légáramlás akadályozza a levegőt a torokban. De vannak olyan helyzetek, amikor az esedékessé válik kóros horkolás, és hoz egy negatív hatást gyakorol az egészségre – erre utal, hogy a megjelenése az úgynevezett apnoe és így nincs levegőáramlás a gége. Ez a betegség gyakran fordul elő az emberek, akik a görbe sövény, hosszúkás lágy szájpad vagy megnagyobbodott mandulával, valamint különféle egyéb szabálytalanságokkal kapcsolatos építőiparban a légzőrendszert. Érdemes megjegyezni, hogy ezt a feltételt gyakrabban küzdenek az emberek, akik túlsúlyosak, túlsúly, vagy szenved, például magas vérnyomásos menopauzán átesett, és azoknak is, akik fogyasztanak jelentős mennyiségű alkoholt korábban.

Milyen hatást gyakorolnak a horkolás kezelésére?

Ebben az esetben, ha nincs konkrét oka a horkolás, hatékony lehet egyszerű módon, például vékony pár kilót, vagy egyszerűen csak, hogy ne fogyaszt nagy mennyiségű alkoholt, különösen a jobb lefekvés előtt. Érdekes tény, hogy hasonló hatást, amikor a horkolás altatót is okozhatnak hasonló hatásokat a korábban említett tényezők cigaretta – és így meg kell szüntetni, hogy biztosítsa az egészséges és pihentető alvás mind magad és a a környezetet. Érdekes, hogy egy nagyon nagy hatással van-e valaki a horkolás is befolyásolja a helyzetben, amelyben aludt, abban az esetben, ha valaki alszik a hátukon nagyobb valószínűséggel horkol, és elemek, mint például az oldalsó vagy a gyomor, hogy segítsen előfordulásának minimalizálása ilyen kellemetlen tüneteket . Érdemes megjegyezni azt is, hogy meg kell, hogy mindig a végén még gyógyítani nátha és más légúti gyulladás, ami nem tűnik komoly. A nők esetében, akkor előfordul, hogy a horkolás fordul elő a menopauza után, így a kezelés kell végrehajtani itt formájában hormonpótló terápia és pótlás a progeszteron, ami stimulálja az izmok a torok. Abban az esetben, amikor a horkolás okozta nem megfelelő építése a légúti, beleértve például a görbület a partíció -, akkor az oldat egy hatékony sebészeti eljárás, amely eltávolítja ezt a problémát.

Ha valaki horkol biztosan kell ásni, hogy milyen az ő esetében okozhat, ezért szükség van arra, egyedül, vagy a segítségével a szakember, hogy megtalálja az okát és kiküszöbölni, hiszen ez az élet könnyebb és élvezetesebb, mind a személy, aki küzd vele, valamint a környezetet.