SkinVitalis fórum

SkinVitalis- működik, vélemények, kozmetikum

Mi a SkinVitalis? Ez egy innovatív készítmény éjszakai krém formájában, modern, egyedi recept alapján, amely mindössze 28 nap alatt harcol az összes ránccal! Minden nő azt akarja, hogy fiatal, egészséges megjelenése a lehető leghosszabb ideig fennmaradjon, és bár egyes ráncok varázst adnak – túl sok, sajnos nem kívánatosak.
Éjszaka a bőr intenzíven regenerálódik, így az éjszakai krém ebben az esetben nagyon jó megoldás. A mikrocirkuláció javulásának köszönhetően a krémben lévő anyagok jobban felszívódnak, és ezáltal sokkal hatékonyabbá teszik a működést.

Az arc minden ember névjegykártyája, tehát ha a bőr szürke és száraz, gyakran komplexeket és alacsony önértékelést okoz. Az egyedi, intenzív SkinVitalis recept azért lett kifejlesztve, hogy javítsa a száraz és nagyon száraz bőr szerkezetét és megjelenését. A hatások kevesebb, mint egy hónap alatt láthatóak, és mindez a bőr hidratáltságának növekedésével magyarázható, amely a felhordás után 24 órán át tart.
Bőrünk állapotának javulása már a dermis szintjén kezdődik, vagyis a legmélyebb felépítésében. Ezért ez nem csak egy felületes hatás. Ezenkívül a SkinVitalis megvédi a bőrt az ultraibolya sugarak, valamint az UVA és az UVB káros hatásaitól.
Hatékonyan blokkolja a napfényt és semlegesíti a szabad gyököket.

Pontosan honnan származnak a ráncok?

Ennek egyik fő oka a nem megfelelő hidratáció. Még a nagyon zsíros bőrnek is szüksége van napi táplálkozásra és hidratálásra, speciálisan kiválasztott eszközökkel. Sajnos a zsíros bőr tulajdonosai gyakran elfelejtik, vagy nem rendelkeznek megfelelő ismeretekkel, és így – a nem kívánt ráncok gyorsabb kialakulása.
  
Egy másik ok a rossz minőségű kozmetikumok használata. Sajnos sok kozmetikumok rossz minőségű anyagokat tartalmaznak, amelyek számunkra is veszélyesek lehetnek – parabének, kőolajtermékek és szulfátok. Blokkolják az értékes anyagok áramlását az epidermisz rétegeibe, és nagyon kiszáradják a bőrt, ami végül szerencsétlen ráncok megjelenéséhez vezet. Időnként szégyen, ha nagyobb összeget költ az alapokra vagy a porra, de ebben az esetben nem igazán érdemes megtakarítani, mivel ez a megtakarítás rossz hatással lehet a bőrünk állapotára – és következésképpen felgyorsíthatja annak öregedését.

Mivel a lányok kedvelik a barnát, és a nap nem mindig ront bennünket, gyakran használjuk a szoláriumot. Noha a bőr akkor szép, arany színű, akkor nem szabad szem előtt tartani, hogy az UV sugarak a legveszélyesebb ellenség. Blokkolják a természetes kollagén és elasztin képződését, kiszárítják az epidermiszt és hozzájárulnak a mély ráncok megjelenéséhez. Ezért érdemes meggondolni, hogy érdemes-e olyan gyakran használni a szoláriumot …

Egyszóval, az idő múlásával a hialuron mennyisége a bőrünkben sajnos csökken, és így a káros külső tényezőkkel szembeni ellenállása jelentősen csökken …
 

SkinVitalis vélemények


A ráncok megosztása

Öt különféle típusú ránc van. Felosztjuk őket:

Mimikus ráncok – ahogy a neve is sugallja, az arcizom mozgásának köszönhetően, elsősorban az érzelmek hatására. Megmutatják magukat, például amikor összehúzódunk – azaz az úgynevezett varjúláb, amikor összevonunk a homlokát – az úgynevezett oroszlán ráncát, vagy amikor mosolyogunk, vagy akár dohányzunk.

Elasztikus ráncok – fő bűnösük a nap. Az ultraibolya sugárzásnak való túlzott kitettség a támogató protein – az elasztin elvesztését eredményezi, amely rugalmasságot biztosít a bőrnek. Ennek eredményeként száraz és vékony lesz, és a kis barázdák jobban láthatóak lesznek. Ezek elsősorban az arcon, a nyakon, a felső ajak fölött és a szem körül jelennek meg. Általában 40 körül jelennek meg. Ezek elkerülésének legjobb módja a túlzott napfény elkerülése.

Gravitációs ráncok – akkor jelentkeznek, ha az elasztin és a kollagén mennyisége túl alacsony, azaz általában 50 éves kor körül. Ennek eredményeként a bőr pelyhesedik és lassan esni kezd. A legjobb példák a mély nasolabialis redők és a száj körüli ráncok, valamint az úgynevezett hörcsögök, amelyek miatt az arc oválissá válik.

Alvásráncok – olyan embereknél fordul elő, akik különösen szeretnek aludni gyomrukon vagy oldalukon. Ezekben a pozíciókban rendszerint erősen beillesztjük a fejet a párnába, ami arcunkon csúnya gyűrődéseket okoz – az úgynevezett alvás ráncok. A probléma a test más részeit is érintheti – például a hasadást. Az adott helyre gyakorolt ​​nyomás jellegzetes függőleges vonalak megjelenését okozza rajta. Előfordulásuk kockázatának csökkentése érdekében a legjobb, ha egyszerűen a hátán alszik – mindazonáltal nem mindenki kényelmes ebben a helyzetben. Ebben az esetben érdemes vigyázni a megfelelő párnára, amely alkalmazkodik az arc formájához és ellenáll a deformációnak.

Atrofikus ráncok – ez határozottan a legnehezebb ráncok. És bár ezek hasonlítanak az elasztikumokhoz, ezeket nem a nap kitettsége okozza, hanem az elasztin- és kollagénszálak vesztesége. Ezek a szálak elhalványulnak, a bőr pedig száraz és vékonyabbá válik. Az ilyen típusú ráncok elleni küzdelemben a legfontosabb a megfelelő bőrápolás – különösen a hidratálás.
  


A termék összetétele

A SkinVitalis erősen koncentrált növényi esszenciákon alapul, amelyek nemcsak a bőrre jótékony hatással vannak, hanem a bőr újjáépítésére és a sejtmembránok megújítására is.

 • Kollagén – jelen van a krém legmagasabb koncentrációjában, akár 99,5%! Valószínűleg nem kell mondania senkinek a kollagén lenyűgöző hatásait. A mély ráncokat belülről „kihúzza”, így szabad szemmel kevésbé lesz látható. Ezen felül 100% -ban felszívódik a bőrön, és nem okoz allergiát.
 • Hialuronsav – ez a sav természetesen előfordul a bőrben, ezért annyira könnyen felszívódik. Semlegesíti a káros napsugárzás negatív hatásait. Ez egy erőteljes energianövelő hatás a bőr számára, amelynek regenerációs képessége már lecsökkent, anélkül, hogy bármilyen mellékhatást okozna. Egy savas molekula legfeljebb 250 vízmolekulát vonzhat magához.
 • Lazac DNS – szivárvány lazac DNS. Az egyik újabb és egyedi összetevő, amely megakadályozza a finom vonalak mélyre alakulását. Emellett hegek és striák kezelésére is használják, miközben kiváló eredményeket érnek el, tehát ez egy nagyon értékes termék. Nagyon sokoldalú és alkalmas minden bőrtípusra, száraz, érzékeny, érett és olajos, ezért kedvelik. DNS-je akár 95% -kal kompatibilis az emberi DNS-sel, ezért a sérült bőrszöveteken használják fel a DNS kinyitásához, újra aktiválva a sejt normál növekedését és szaporodását.
 • Ázsiai pennywort – egyébként a Gotu Kola, egy növény, amelyet évek óta elismernek a természetes indiai orvoslásban. Erőszakolja a kollagén és elasztin előállítását a bőrben. Növeli a feszültséget és a szakítószilárdságot. Kozmetikai hatását a sérült és repedt bőr emulzióiban is kimutatták – az extraktum százalékának már van simító, tisztító és nyugtató hatása. Nyugtatja a gyulladást és antioxidáns hatással rendelkezik. Népszerű az érrendszeri, érett, érzékeny és száraz bőrre szánt termékekben.

Lépésről lépésre alkalmazás

 • 1 lépés – Távolítsa el a smink oldatot és tisztítsa meg a bőrt tonikkal vagy testápolóval, amely megfelel az Ön bőrének. Száraz ruhával vagy papírtörülközővel szárítsa meg az arcát. 
 • 2 lépés – Törölje le arcát jégkocka segítségével, majd óvatosan masszírozza az ujjaival a szem és a száj körül.
 • 3 lépés – Vigyük fel a SkinVitalis a homlokra, az arcra és az arccsontra, valamint a nyakkivágásra. A lassú masszázsmozdulatokkal az egész arcot eloszlatja. Végezzük el ezt a masszázst kb. 2-3 percig.
 • 4 lépés – Végezze el ezt az eljárást minden este, lehetőleg ugyanabban az időben, amíg a kívánt eredményt el nem érik.

SkinVitalis – ár

Az egészséges, fiatalított bőr ráncok nélkül valószínűleg megéri minden árát? És komolyan: érdemes éber lenni, és a feje körül kellene lenni, mert gyakran a promóciókat találjuk a gyártó weboldalán. És nem csak bármelyik, mert akár 50% -ot is elérhet! Ezért érdemes gyakran meglátogatni a webhelyet, és naprakész legyen. Számos öregedésgátló krém létezik a piacon, és azok ára valóban különbözik. Ne kísértsük meg a verseny alacsony ára, mert általában az ilyen termékek összetételében nem találunk annyi természetes, koncentrált összetevőt, mint a SkinVitalis.

Lépésről lépésre hatások


   
Az első effektusok 15 perc múlva láthatók. A bőr láthatóan sima és ragyogóbb. Az arc megfelelő hidratációt kap, és így jobb színt kap.

A következő szakasz 14 napot vesz igénybe. Az arc ovális észrevehetően feszes a kollagén és elasztin aktív működése miatt. A mély ráncok akár 54% -kal csökkennek. A mimikus ráncok szinte teljes mértékben megszűnnek.

28 nap elteltével a bőr öregedése teljesen elnyomódik. A dermát hidratálják és természetes kollagénnel és elasztinnel telítik, így a ráncoknak nem szabad megjelenni. Az arc kontúrja láthatóan javul, a bőr rugalmas és szilárd, szinte olyan, mint egy emelő eljárás.

Mint látható, kevesebb mint egy hónap alatt csodálatos eredményeket várhat plasztikai sebész beavatkozása nélkül.

A kísérlet, amelyben több mint 10 000 nő vett részt, bizonyította a SkinVitalis krém rendkívül magas hatékonyságát.

 • A nők 99% -a 28 napos kezelés után teljesen megszabadult a ráncoktól
 • A nők 77% -a észrevette a jelentős változásokat a krém használatának mindössze 8 napja után
 • 81% -uk észlelte a bőr tónusának és az arc kontúrjának javulását 14 nap elteltével
 • A nők 69% -a megszabadult az arc és a nyak duzzanatától és sötét foltjaitól


Hogyan rendelhetem meg a SkinVitalis?

A megrendelés benyújtása nagyon egyszerű. A hivatalos weboldalon van egy űrlap, amelyen megadhatja adatait és a kapcsolattartó számát. Egy idő után a tanácsadó visszahívja a megadott számot, és meghatározza a kézbesítés részleteit. Miután mindent elrendeztünk, várni kell a futárt, akinek fizetjük a csomagdíjat és felhasználjuk a terméket!
 
Kérjük, figyeljen oda, ahol megrendeljük a terméket, mivel sok weboldalon elérhető. Ne javasoljuk kedvező árat a weboldalakon, mert a hamisítványokat leggyakrabban ott értékesítik. Annak érdekében, hogy megvásároljuk az eredeti példányt, a legjobb, ha megrendeljük a gyártó weboldalán.


Szakértői vélemény a SkinVitalis

A kozmetikus azt a következtetést vonta le, hogy a modern regeneráló eljárások jó eredményeket adnak, ám a legtöbb esetben számos mellékhatás van, például duzzanat, allergiás reakciók, idegépítés és akár az arcizom pazarlás is. Sajnos minden olyan kezelés, amely zavarja az arcbőrt, bizonyos kockázatot hordoz, még akkor is, ha azt képzett, profi ember végzi. Soha nem vagyunk 100% -os garanciával arra, hogy nem lesz nem kívánt testválasz.

Ezért a szakember véleménye szerint sokkal biztonságosabb ugyanazokat az összetevőket használni, bár külsőleg. A megfelelő komponensekkel kombinálva képesek behatolni az epidermisz mély rétegeibe, és belülről simázzák a ráncokat. Az idő múlásával a bőr nem csak javul, hanem elkezdi előállítani a fiatal bőrért felelős kollagént és elasztint is.

A kozmetikus szerint a SkinVitalis az egyik legkedveltebb fiatalító termék, amely a piacon elérhető – teljesen természetes, hipoallergén, és 3-4 hetes használat után kiváló eredményeket ad. Nem állatokon tesztelték, ezért környezetbarát és ideális vegánok számára.

SkinVitalis – vélemények

Virág , 55 éves

A SkinVitalis ajándékba kaptam a lányomtól. Hogy őszinte legyek, nem hittem, hogy segít, de egy hét használat után a ráncok kevésbé voltak láthatóak. Jelenleg befejezem az első csomagolást, és megrendelem a következőt

Ibolya , 43 éves

Hogy őszinte legyek, nem volt ilyen sok ránc – ezek elsősorban utókori ráncok voltak. Most kaptam promóciót, ezért rendeltem egy krémet, és őszintén tudom ajánlani. Várakozás a következő promócióra és rendelés anyám számára 🙂

 
Gyöngyvirág, 36 éves

Mivel nagyon száraz bőröm van, mindig arcszínnem volt problémám. Számos nappali és éjszakai krémet használtam, de gyakran allergiás voltam, és sajnos abba kellett hagynom a szedését. A szempilla nagymamám ajánlotta nekem ezt a krémet, bár attól tartottam, hogy annyi pénzt költök, hogy nem vagyok benne biztos, hogy megéri. Egyszer hozta nekem a maradékát, hogy megpróbáljam, és valójában – ez nem irritálta és meglehetősen szépen hidratálta … Jelenleg 3 hetet használok, és ez extra. A szem körüli ráncok csökkentek, és az arcszíne színre vált, így a nők tényleg megéri!


Liliom, 29 éves

A legnagyobb bane az úgynevezett dohányzó ránc volt. Sokszor akartam feliratkozni egy sav-injekcióra, de mindig a tű félelme nyert, és elvesztettem ezt a harcot 🙁 Vérem a végső megoldás, nem is beszélve az arckezelésekről. Végül, valahol véletlenül a bőr vitalis rekláma felvillantott és találtam magam. – talán segít, természetesen nem fog fájni. Kevesebb, mint három hét után a ráncok olyan láthatatlanná váltak, hogy már nem is kellett krémet használni. Elismerem, hogy most hetente kétszer használom a hatás fenntartása érdekében;)

A megkérdezett nők szerint tízből 9-ből 100% volt elégedett azzal, hogy a SkinVitalis választotta fő bőrápoló termékként! Az európai nők 94% -a kedveli ezt.

Többé nem kell aggódnia a megjelenése miatt! Ha félsz az invazív esztétikai gyógymód elképzeléseiről, és az arcon lévő tűkkel kapcsolatos gondolat gyengének érzi magát, semmi sem veszik el.

SkinVitalis ára


Az orvostudomány egyre több orvosa úgy véli, hogy a fiatal, friss megjelenés kulcsa nem a töltőanyagok és a botox, hanem a ráncok jó megelőzése. Ha mától elkezdi használni a SkinVitalis krémet, amely természetesen serkenti a bőr regenerálódását, az arcszíne akár tucat évvel fiatalabbnak is tűnhet, mint ahogy azt a műszaki adatok jelzik. Az alvás közben alkalmazott krém folyamatosan csökkenti a ráncokat és megakadályozza a bőr megkiesését. Fontos, hogy használatával természetesnek és ragyogónak fog kinézni, anélkül, hogy túlzottan feszítené arcát, mint egyes botox kezelések esetén.