Whitify vélemények

Whitify – ára, hol vásárolni, hatások, fórum, működik

A fogfehérítés nem volt olyan egyszerű! Már csak néhány kattintásnyira van attól, hogy olyan terméket rendeljen, amely azonnal javítja mosolyát!

Whitify akció

Legyünk őszinték – a tökéletes mosoly egy kicsit a show-biznisz által kreált mítosz. Ha valaki azt hiszi, hogy ez természetes úton is elérhető, csalódnunk kell benne. Sajnos egészen a közelmúltig általában kemény fogászati ​​munka eredménye volt. Nem olcsó eljárás, és a hatása meglehetősen rövid életű. Sőt, rövid időn belül inkább meg kell ismételni, ami azt jelenti, hogy több pénz kerül kidobásra. Ezenkívül a fogak ilyen néhány árnyalattal történő világosítása nem mindenkinek való. Az egészségügyi ellenjavallatokkal rendelkezőknek le kell mondaniuk erről. A kihívás alternatívája a Whitify, amely sokkal kiegyensúlyozottabban és biztonságosabban működik.

A gyártó információi szerint a Whitify már hat nap alatt képes fehéríteni a fogakat, ami természetesen fantasztikus eredmény. A hatás hasonló lesz, mint a fogorvosi rendelő látogatása után, és természetesen az ár is jóval alacsonyabb lesz. A Whitify szett mindent tartalmaz, ami a tökéletes mosoly eléréséhez szükséges, mint egy amerikai filmben. Néhány nap elég ahhoz, hogy amit szégyelltünk, valami olyasmivé alakuljon, amit minden lehetséges alkalommal ragyogni fogunk.

A Whitify egy olyan készlet, amely összehangolt hatással van a fogakra. Először is egy speciális gélt (amely a készletben található) kell rájuk kenni. Később LED lámpával világítjuk meg fogainkat és aktiváljuk a gél összetevőit. Ez felgyorsítja a teljes fehérítési folyamatot és fokozza annak hatását. A gél többek között a következőkből áll szódabikarbóna, aloe levelek és gránátalma kivonat hozzáadása. Ez a keverék összehangolt módon védi a fogakat, így nem csak fehérebbé, hanem tartósabbá is válik. A baktériumokkal szemben is ellenállóbbá válnak, a mentol hozzáadásával pedig javul a légzésünk és frissebb lesz.

Fontos, hogy a Whitify nem tartalmazza a hidrogén-oxidot, amelyet nagyon erős és a szervezetre káros szerként azonosítottak. Kedvezőtlenül befolyásolhatja fogaink zománcát, és hosszú távú károsodást okozhat. Érdemes ezt szem előtt tartani, különösen akkor, ha versenytárstól tervezi a vásárlást. Csak természetes, biztonságos összetevők találhatók a Whitify-ban.

Whitify hatások

A fogak elszíneződése

Fogainknak ritkán van tökéletes fehér színe. Ennek számos oka van. A legfontosabb az, hogy a természetes szín sötétebb, tejszerű árnyalatú. Emellett számos egyéb tényező is befolyásolja fogainkat, például az általunk használt fogkrém típusa, szájöblítők és kefék. Emellett az étrendünk is befolyásolja a fogak árnyalatát. Vörösbor, kávé, cigaretta, tea – mindettől sötétebbek lesznek a fogaink. És ez csak a jéghegy csúcsa, mert nagyon sok oka van. Tegyük hozzá például a fogkövet, ami akár hónapokig, akár évekig is felhalmozódhat.

A leggyakoribb probléma azonban az elszíneződés. Rendszeres ápolással nehéz lesz eltávolítani őket, ugyanakkor a Whitify segítségével könnyen megtehető. A fogorvos látogatása nem tartozik azon örömök közé, amelyeket mindannyian élvezni szeretnénk. Inkább kerüljük, és a Whitify biztosan segít ebben. Nem kell elmennie otthonról, feleslegesen pénzt költenie, nem kell stresszelnie a beavatkozás miatt, és nem kell fogérzékenységtől szenvednie, ami gyakran előfordul a fehérítő kezelések után.

Több okból is érdemes megpróbálni fehér fogakat szerezni. Elsősorban a megjelenéssel kapcsolatos komplexusoktól fogunk így megszabadulni, ha vannak. Másodszor, gyakran a megjelenésünk alapján ítélnek meg bennünket. Az üzletemberek ezért fordítanak olyan nagy figyelmet az esztétikai kérdésekre. Tehát ha sikeresek akarunk lenni az életben, jól kell bemutatnunk magunkat. A tökéletes, fehér mosoly mindig pozitív benyomást tesz beszélgetőpartnerünkre. Így vonzóbbá válunk, aminek persze számos előnye van.

Mit tartalmaz a Whitify készlet?

A hatás alapja a fehérítő gél, amelyet közvetlenül a fogakra visznek fel. Ezen kívül a készlet tartalmaz egy rugalmas fogsapkát, egy LED lámpát a fehérítő hatás felgyorsítására és egy fogbúró sablont. Utóbbinak köszönhetően a fehérítési folyamatunkkal összehasonlíthatjuk majd, hogy hol tartunk. A gyártó szerint maga a gél összetétele 100%-ban természetes és káros elemektől mentes. Ez azért fontos, mert egyes készítmények nagyon erősen hatnak a fogainkra, ami fájdalmat és túlérzékenységet eredményez. Más a helyzet a Whitify esetében.

Whitify – vélemények

Húsz éve dolgozom a szakmában. Emlékszem, amikor a fogfehérítési szolgáltatások először kezdtek megjelenni a piacon. Ekkor derült ki, hogy sok embernek vannak komplexusai a fogaikkal kapcsolatban, és szeretnének ápolni őket. Kezdetben több héttel előrébb jártak a sorok. Idővel azonban több kérdés is előtérbe került. Először is, az eljárás nagyon drága volt. Másodszor, az emberek azt hitték, hogy ez egy életen át fog tartani. Az igazság az, hogy ez inkább csak néhány évszakra való díszítés. Utána fel kell frissíteni és újra fehéríteni. Nemrég voltam egy tudományos konferencián, ahol egy új forradalmi gyógyszerről beszéltek, ez a Whitify. Úgy döntöttem, ellenőrizni fogom a működését, és onnantól kezdve minden ügyfelemnek ajánlom. Minden páciensnek elmesélem, aki kíváncsi, hogyan javíthatná mosolyát.

Luca, fogorvos

A Whitify használata nagyon egyszerű és szórakoztató. Ez a fehérítés körülbelül harminc percig tart, és bármikor elvégezhető. Amikor a számítógép előtt ülök vagy tévét nézek, van időm egyszerűen felkenni a gélt és meggyújtani a fogaimat. Néhány nap múlva egyértelmű változásokat észleltem. Középiskolás koromtól kezdve voltak komplexusaim a fogaimmal, így kellemes meglepetés volt, milyen gyorsan elértem a kívánt hatást. Itt még egy dolgot kell megemlítenem. Erősen túlérzékeny emberként az elején féltem, hogy nem nekem való termék. Azonban, mint kiderült, a kényelmetlenség valóban csekély. Ez egyéni tapasztalatoktól függ, de bátran állíthatom, hogy nem okozott túl nagy problémát számomra.

Barbara

Whitify – ár

A fogfehérítés nagy költséggel jár. Valójában sokan, akik valóban hasznot húzhatnának ilyesmire, nem engedhetnek meg maguknak ekkora összeget. Ezért találkozik a Whitify mindazokkal, akiknek változásra van szükségük a mosolyukban. Ez valóban csekély kiadás, ha az alternatívákat nézzük.

Whitify ára

Whitify – gyógyszertár, hol lehet vásárolni

A Whitify vásárlása nagyon egyszerű és egyszerű. Nincs szükség orvosi vagy fogorvosi konzultációra. Természetesen nincs szükség receptre sem. Csak meg kell találnia a gyártó webhelyét, és megrendelnie kell a terméket. A Whitify-val ellátott csomag azonnal feladásra kerül, sőt, rövid időn belül használatra készen kell lennie otthonunkban.